Наградната игра КУПИ LENOVO - ОСВОЈ НАГРАДА заврши. На 11.01.2016 во присуство на комисија од тројца членови, по случаен избор беа одбрани следниве добитници:


Награда Име Презиме E-mail Продажно место Сериски број на производот
полнач Lenovo Power Bank MP506 Suzana Dojkova su****.dojkova@gmail.com NEPTUN HG***6C0
полнач Lenovo Power Bank MP506 Гоце Каратошев go****ratosev@yahoo.com NEPTUN HG***CTM
полнач Lenovo Power Bank MP506 Biljana Milevska mi****kabiljana83@gmail.com TELEKOM HG***WW1
полнач Lenovo Power Bank MP506 Јане Ѓорѓијоски bl****r@gmail.com TELEKOM HG***WTH
полнач Lenovo Power Bank MP506 Igor Bosheski ig****oseski@yahoo.com NEPTUN HG***6H7
полнач Lenovo Power Bank MP506 Vasil Nikolov va****nikolov@derven.mk AMC HA***UVS
полнач Lenovo Power Bank MP506 Jagoda Paunkovska Ki****1@yahoo.com HANDY HK***CAX
полнач Lenovo Power Bank MP506 MARJAN MICESKI mi****imarjan@yahoo.com AMC HA***MEQ
полнач Lenovo Power Bank MP506 Иво Кркулевски iv****ul@hotmail.com TNT IT MARKET HA***1F1
полнач Lenovo Power Bank MP506 Мирјана Слатинова mi****aslatinova@yahoo.com TNT IT MARKET HA***HKR
полнач Lenovo Power Bank MP506 Марјан Трајкоски ma****.trajkoski@gmail.com TNT IT MARKET HG***D3D
полнач Lenovo Power Bank MP506 Mirko Klimper mi****limper@yahoo.com AMC HL***UVA
полнач Lenovo Power Bank MP506 Анета Пејоска ko****ka_aneta@yahoo.com AMC HA***058
полнач Lenovo Power Bank MP506 АНГЕЛИНА ЛАБАЧЕВСКА az****novska@yahoo.com AMC HL***UFL
полнач Lenovo Power Bank MP506 Fidanka Ristova ri****afidanka@yahoo.com ONE HA***0MB
полнач Lenovo Power Bank MP506 Благица Кажлевска a.****evska@yahoo.com AMC HJ***S8T
полнач Lenovo Power Bank MP506 Владко Филипов ke****a@yahoo.com NEPTUN HJ***RLZ
полнач Lenovo Power Bank MP506 Zarko Basaroski ti****o1.basaroski@gmail.com NEPTUN HJ***AYB
полнач Lenovo Power Bank MP506 ALEKSANDAR MINOV mi****aleksandar@yahoo.com NEPTUN HJ***C6T
полнач Lenovo Power Bank MP506 MARIJA TODOROVSKA ma****ce28@yahoo.com NEPTUN HJ***C77
смартфон Lenovo A536 ЗОРАН РАКИЌЕВИЌ zo****aki@gmail.com AMC HJ***RCC
смартфон Lenovo A536 Јордан Гиров jo****a@gmail.com NEPTUN HJ***SWK
смартфон Lenovo A536 Кристијан Стефановски ki****uci@live.com AMC PF***WKQ
смартфон Lenovo A536 Александра Колевска an****no@hotmail.com AMC PF***YKC
смартфон Lenovo A536 mamure ismail ma****_04@hotmail.com TELEKOM MP***MUW
таблет Lenovo TAB2 A7-10 Воислав Марковиќ vo****v@gmail.com AMC PF***UCC
таблет Lenovo TAB2 A7-10 Jadranka Petkovska ja****kap28@gmail.com AMC MP***950
таблет Lenovo TAB2 A7-10 Лазар Тасевски la****asevski@yahoo.com AMC MP***JB9
таблет Lenovo TAB2 A7-10 Иван Котоски iv****_k@hotmail.com TNT IT MARKET PF***VZD
таблет Lenovo TAB2 A7-10 aljper amedov zo****-89@hotmail.com NEPTUN MP***BR2
патување до Барселона Родна Мрцкалова ro****8@gmail.com AMC MP***94X

Им честитаме на сите добитници и им благодариме на сите кои земаа учество во наградната игра! Очекувајте наскоро уште изненадувања од Lenovo!


Услови за учество
Copyright © 2015 Lenovo | Сите права се задржани